Produkter

Move L

 

 

Pappan i Move-familjen levererar ett rikt, varmt, balaserat, trådlöt ljud som kan fylla vilket rum som helst tack vare två kraftfulla högtalarelement och en passiv bas. Om du vill ha lite starkare ljud eller om högtalaren inte måste vara lika portabel, då är detta högtalaren för dig. Lithium-ion-batteriet, med en batteritid på 8 timmar, ger dig dock möjligheten att ta med dig musiken till en grillfest i trädgården.

Av alla fyra högtalare i Move-familjen så är denna den som är mest anpassad att ha hemma.

 

Move M

 

 

Move M är något större än sin kusin Move S och naturligtvis även ett bättre ljud. Utan att bli för teknisk så får du mer helt enkelt mer valuta för pengarna när du lyssnar på musik, video, spel eller appar via Bluetooth.

Den både väger och är ungefär lika stor som en plånbok. Dett är verkligen en gå-var-som-helst, gör-vad-som-helst högtalare. Strömma ljud till denna högtalaren från vilken Bluetooth-enhet som helst, i upp till 8 timmar av underhållning till dina öron.

 

Move S

 

 

Move S är en portabel och använder Bluetooth istället för en snadd för att strömma ljud från alla smartphones, skrivplattor och datorer som har Bluetooth.

Ultra-portabel, inbjudande att känna på och liten nog att få plats i fickan. Den är lätt att ta med sig och lyssna på vad du vill. Batteritiden på 8 timmar gör den lika praktisk som kompakt.

 

Move S Wired

 

 

Låt inte dess lilla storlek och pris lura dig. Move S Wired levererar ett stort ljud med med tanke på sin storlek. Ligger bra i handen eller passar i en ficka.

Med den integrerade 3,5mm kabeln kan du koppla ihop denna portabla högtalare med alla typer av telefoner eller surfplattor. Sätt bara in kabeln i hörlursuttaget och sedan är det bara att köra. Med upp till 8 timmars batteritid är den redo när du är.

 

PRODUKTER

Overwiew

© 2013 Audionord. All rights reserved. See our terms of use.